Purkutyöt kokeneelta urkoitsijalta

Purkutyöt luotettavasti ja tehokkaasti Tampereella ja Pirkanmaalla

Tarjoamme purkutöitä vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla Tampereella, Pirkanmaalla sekä kaikkialle Suomessa. Toteutamme kaiken pienistä käsipurkutöistä suuriin tehdasrakennusten purku-urakointiin. Erikoisosaamistamme on teollisuuslaitosten ja rakennusten kokonaispurku sekä vaativat saneeraustyöt, joissa aikataulu on yleensä erityisen tiukka ja haastava.

Purku-urakointi – vaativiinkin aikatauluihin

Olemme tottuneet työskentelemään purkutöiden parissa, joissa aikataulut ovat haastavia. Ota meihin yhteyttä, kun haluat luotettavan ja tehokkaan kumppanin tällaisiin projekteihin. Tarjoamme kattavasti purkutyöt, timanttiporaukset- ja sahaukset, maanrakennuspalvelut sekä jätteenkäsittelyn avaimet käteen periaatteella. Kokonaisvaltainen purku-urakointi yhdestä paikasta takaa sen, että projekti etenee sujuvasti ja valmistuu aikataulussa.

Timantti-Nieminen – 60 vuoden kokemus purkutöistä

Timantti-Nieminen Oy on Tampereella ja Pirkanmaalla toimiva raumalainen perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1994. Yrityksellämme on lähes kuuden vuosikymmenen kokemus purkutöistä, sillä toimintamme juuret syntyi jo vuonna 1964, kun yritys aloitti ensin toisella nimellä. Tämä pitkä vuosikymmenien kokemus varmistaa, että hallitsemme purkutyöt kaikenkokoisissa projekteissa luotettavasti ja tehokkaasti.

Kauttamme työt sujuvat turvallisesti ja asianmukaisesti

Henkilöstömme on saanut kattavan koulutuksen tulitöiden, vesihygienian ja työturvallisuuden alalla. Voit luottaa siihen, että työt suoritetaan turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Käytössämme on aina ensiluokkaiset varusteet, ja näin varmistamme, että purku-urakat toteutetaan alan korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.