Meille töihin?

Etsimme jatkuvasti uusia maanrakennus-, purku- ja timanttitöiden osaajia joukkoomme sekä vakituisiin että määräaikaisiin työsuhteisiin.

Osaamisen kehittäminen

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään, kokevat onnistumisia ja saavat kehittyä. Koulutamme kaikki uudet työntekijämme ja jatkokoulutamme tiimiämme säännöllisesti, jotta voimme taata henkilökuntamme ajantasaisen osaamisen ja työturvallisuuden.

Työturvallisuus

Henkilökuntamme turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille kaikki kaikessa. Panostamme työturvallisuuteen, ja käytössämme on aina asianmukaiset suojavarusteet. Koko henkilökuntamme on suorittanut tulityö-, työturvallisuus- sekä vesihygienian osaamiskoulutuksen.

Työvälineet

Työskentelemme monipuolisella, hyvin huolletulla ja uusinta teknologiaa edustavalla kalustolla, jotta työntekijämme viihtyvät työssään ja jotta voimme taata asiakkaillemme parhaan ja kustannustehokkaimman lopputuloksen.

Kokemus

Timantti-Nieminen Oy on raumalainen vuonna 1994 perustettu yritys. Tätä ennen toimimme aiemmalla yritysnimellämme yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1964, eli hallitsemme purkutyöt jo lähes kuudenkymmenen vuoden kokemuksella. Meillä on siis uusimman teknologiamme sekä jatkuvasti päivitetyn osaamisemme lisäksi alamme syvä kokemus ja rautainen ammattitaito.