Maansiirtotyöt purkujen yhteydessä kaikkialla Suomessa

Suoritamme maanrakennus- ja maansiirtotyöt aina pienistä salaojatöistä suuriin urakoihin.

Suoritamme maanrakennus- ja maansiirtotyöt aina pienistä salaojatöistä suuriin urakoihin. Teemme maansiirtotyöt Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella sekä toteuttamiemme purku-urakoiden yhteydessä kaikkialla Suomessa.

Työt sujuvat varmalla otteella sekä monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla. Kuljetamme ja lajittelemme maan ja jätteen asianmukaisesti loppusijoituspaikkaansa. Hyödynnämme myös omista rakennuspurku-urakoistamme jäävää kiviainesta myös maanrakennuskohteissamme: saamme täyttömateriaalia murskaamalla betonin ja poistamalla siitä raudoituksen.

Maansiirtotyöt vankalla ammattitaidolla

Me Timantti-Niemisellä hallitsemme sekä purku-, timantti-, maansiirto- että jätteenkäsittelytyöt. Laaja osaamisemme tekee meistä kokonaisvaltaisen ja tehokkaan kumppanin. Pääsemmekin loistamaan erityisesti moniosaisissa projekteissa, joissa on tiukka aikataulu. Alan kokemusta yrityksellemme on kertynyt jo seitsemällä eri vuosikymmenellä, sillä aloitimme toimintamme edellisellä yritysnimellämme vuonna 1964. Vesijohto- ja viemäritöitä varten työntekijämme ovat saaneet Valviran järjestämän vesihygienian osaamiskoulutuksen.

Maanrakennus- ja maansiirtotöissä oikeilla kone- ja materiaalivalinnoilla sekä työn täsmällisellä organisoinnilla on huima merkitys projektin kokonaiskustannuksiin. Osaava ja luotettava kumppani on avainasemassa, jotta urakka pysyy budjetissa ja aikataulussa. Voit luottaa siihen, että ammattilaistemme työnjälki on moitteetonta tiukankin aikataulun urakoissa.

Pyydä maksuton kartoitus ja tarjous

Ota yhteyttä, niin tulemme maksutta kartoittamaan, mikä olisi tehokkain työmenetelmä juuri kyseisessä kohteessa. Vuosikymmenien kokemuksen ansiosta pystymme antamaan realistisen ja paikkansa pitävän tarjouksen urakan kokonaiskustannuksista. Hyödynnä asiantuntijoidemme osaamista, niin työt hoituvat ajallaan.