Jätteenkäsittely – huolellisesti ja vastuullisesti

Käsittelemme ja kierrätämme työssämme syntyvän purkujätteen.

Käsittelemme ja kierrätämme työssämme syntyvän purkujätteen. Yrityksemme kotipaikka on Raumalla, mutta suoritamme jätekuljetukset omalla kalustollamme kaikkialla Suomessa.

Purkutöissä on äärimmäisen tärkeää huomioida jätteenkäsittely jo urakan alusta saakka, jotta jo purkuvaiheessa voidaan ennakoida jätteiden uudelleenkäyttömahdollisuudet. Me Timantti-Niemisellä huolehdimme kokonaisvaltaisesti purku-urakoista ja puretun materiaalin kierrättämisestä aina suunnittelusta toteutukseen.

Jätteenkäsittely on oleellinen osa purkutöitä

Purkutöistä syntyy luonnollisesti purkujätettä, jonka oikeaoppinen ja vastuullinen käsittely on olennainen osa purku-urakkaa. Tavoitteenamme on kierrättää tehokkaasti ja kuormittaa kaatopaikkoja mahdollisimman vähän. Jätteiden huolellisella lajittelulla, kuljetuksella ja hyötykäytöllä säästämme myös luonnonvaroja.

Meillä on ympäristölupa betonin, tiilen, asfaltin, kantojen ja kaivumaiden käsittelyyn. Jätteenkäsittelyllä muunnamme työssämme syntyviä jätelajeja haitattomaan sekä uusiokäytettävään muotoon: murskaamme purkutöissä syntyvän betonin ja poistamme siitä raudoituksen, jolloin saamme täyttömateriaalia erilaisiin maanrakennuskohteisiin.

Pyydä maksuton kartoitus ja tarjous

Ota yhteyttä, niin tulemme maksutta kartoittamaan, mikä olisi tehokkain työmenetelmä juuri kyseisessä kohteessa. Vuosikymmenien kokemuksen ansiosta pystymme antamaan realistisen ja paikkansa pitävän tarjouksen urakan kokonaiskustannuksista. Hyödynnä asiantuntijoidemme osaamista, niin työt hoituvat ajallaan.