Timanttiporaus- ja sahaustyöt

Timanttiporaus- ja -sahaus ovat nopeita ja tehokkaita tapoja erilaisten kivimateriaalien leikkaamiseen.

Timanttiporaus- ja -sahaus ovat nopeita ja tehokkaita tapoja erilaisten kivimateriaalien leikkaamiseen. Materiaalin raudoitus ei estä timanttiporausta ja -sahausta, minkä ansiosta myös teräsbetonirakenteita voi timanttityöstää.

Purkutöiden lisäksi teemme timanttityöstöjä myös muissa työkohteissa. Timanttiporaus on oiva tapa tehdä läpivientejä seinien, kattojen ja lattioiden läpi esimerkiksi ilmanvaihto- ja viemäröintitöissä. Timanttisahaus puolestaan on suosittu sekä uudis- että korjausrakentamisen tarpeissa: sillä voi tehdä niin ikkuna- ja oviaukkoja kuin myös esimerkiksi viemärilinjojen kanavia. Tilaajinamme toimivat suuret teollisuuslaitokset, rakennus- ja putkiliikkeet, kunnat sekä yksityisasiakkaat.

Tehokkaat, tärinättömät ja siistit timanttityöt

Timanttiporaus- ja timanttisahausmenetelmillä voidaan tehdä siistit ja mittatarkat aukot ja reiät betoniin, tiileen sekä luonnonkiveen. Poraus ei riko jäljelle jääviä rakenteita. Timanttiporaus ja -sahaus eivät aiheuta iskuja tai tärinää – toisin kuin esimerkiksi piikkaus- ja murskaustyöt. Siksi timanttiporaus ja -sahaus ovat työskentelykohteen ympäröiville rakenteille turvallinen työstötapa. Timanttiporauksen ja -sahauksen etuna on myös pölyttömyys.

Poraamalla voimme tehdä halkaisijaltaan 0–1000 millimetrin kokoisia reikiä rakennevahvuudesta riippumatta. Timanttilaikalla voidaan sahata 520 millimetrin vahvuista rakennetta. Vaijerisahauksessa rakennevahvuudelle ei ole rajoituksia.

Pyydä maksuton kartoitus ja tarjous

Ota yhteyttä, niin tulemme maksutta kartoittamaan, mikä olisi tehokkain työmenetelmä juuri kyseisessä kohteessa. Vuosikymmenien kokemuksen ansiosta pystymme antamaan realistisen ja paikkansa pitävän tarjouksen urakan kokonaiskustannuksista. Hyödynnä asiantuntijoidemme osaamista, niin työt hoituvat ajallaan.